The Happy List: 4

Soms is het goed om even stil te staan bij dingen waarvoor je dankbaar bent of dingen die leuk zijn. Zo vergeet je even alles wat minder gaat. Hieronder lees je alles waar ik de afgelopen tijd gelukkig van werd.

  • Ook al is het koud, dat lentezonnetje dat steeds harder begint te schijnen doet me goed! Vooral wakker worden en zien dat de zon schijnt, heerlijk.
  • De hele dag in de sauna relaxen. Dat doet een mens goed.
  • Dromen over de zomervakantie. Ik hoop dit jaar naar Kroatië te gaan, het binnenland in. Het is daar zo mooi en bovendien niet al te duur…
  • Dat ik weer kan sporten. Ik baalde er ontzettend van dat ik niks kon toen ik mijn pols had gebroken, want ik was net zo goed bezig met sporten en ik begon resultaat te zien. Inmiddels zijn we twee maanden verder en heb ik het weer opgepakt, dat voelt goed!
  • Eindelijk de zaken zien lopen en druk bezig zijn met de dingen waar ik mee bezig wil zijn.
  • Me realiseren dat ik heel veel dingen waar ik gelukkig van werd (en nog steeds word) heb laten vallen. Oké, dat is niet per se iets waar ik happy van word, maar van het feit dat ik het nu weet word ik dat wel. Het is moeilijk om die dingen zomaar weer op te pakken, maar ik ga het toch doen.
  • Denken dat je moet werken maar vervolgens toch vrij zijn.
  • Iemand blij maken met iets waar je zelf eigenlijk niets meer mee doet.
  • Een productieve dag hebben waarop ik alles van mijn lijstje afstreep is tegenwoordig niet meer zeldzaam. Sterker nog, het gebeurt eigenlijk elke dag!
  • Serieuze gesprekken waarbij je merkt dat je hetzelfde denkt over de meeste dingen. Toch weer het bewijs dat je goed bij elkaar past.

Waar werd jij blij van?

Liefs, Roos