Fotoverslag januari II

Het tweede fotoverslag waarin ik een gipsarmpje heb. Niet heel spannend, maar wel een stuk spannender dan vorige week, want ik was jarig! En, nou ja, ik deed dingen.

Op maandag werkte ik de hele dag samen met mijn collega’s. Typen met één hand is niet efficiënt, maar toch fijn om weer even iets nuttigs gedaan te hebben. ’s Avonds hadden we een afspraak voor een heel leuk project. Dat gaf me weer energie! Wat ik dinsdag deed weet ik niet. Volgens mij was het niet spannend, ik ben zelfs vergeten een foto te maken.

IMG_9384

We hebben, of hadden, twee vissen, Spongebob en Patrick. In de vissenkom zit ook het huisje van de Krokante Krab. Heb je al door dat we Spongebob fans zijn? Helaas vonden we Spongebob ineens nogal roerloos op de bodem. We hoopten dat hij spontaan tot leven zou komen, maar na een paar uur hebben we hem toch maar eruit gevist (snap je ‘m?) en door de wc gespoeld. Arme Patrick, nu is ‘ie helemaal alleen.

IMG_9387

En toen was ik jarig! M. had een tentamen en de dag erna ook, dus die was niet heel erg gezellig helaas. Gelukkig kwam er nog een lief vriendinnetje van me langs en kwamen mijn ouders en broers. Heel spannend zijn verjaardagen niet meer tegenwoordig, maar het is wel gezellig altijd. Deze schoenen kreeg ik van M., Nike Air Max Thea’s! Die wilde ik al heel lang.

IMG_9399

Hoe fijn ziet dit eruit? Souvenirtje van M.’s ouders. We gingen vrijdag uit eten voor mijn verjaardag en dat was erg lekker en gezellig. Je verjaardag vaker vieren is leuk 😉

IMG_9402

Wat was het fijn weer dit weekend, lekker koud. De lucht voelt dan zo fris en schoon. Als de zon schijnt vind ik kou wel fijn! Regen en wind maken het weer minder, die winter. Daarom moeten we zulke dagen toch echt meer gaan waarderen. Oh, op deze foto zie je m’n piercing best goed. Ben er nog steeds blij mee!

IMG_9405

Zondag ging M.’s wedstrijd niet door, dus besloten we naar het bos te gaan. Het was echt perfect weer voor een boswandeling. Ik deed laarzen aan (ja, van die buitenlaarzen), want dat is leuk. Het bleek ook een verstandige keus te zijn want overal was blubber. Mijn laarzen zijn nu helemaal bruin :’) Heerlijk om schoenen aan te hebben waarbij dat niet uitmaakt. Het enige wat ik dan mis is een hond om mee te nemen naar het bos, dat lijkt me nou echt leuk. Misschien wil iemand me zijn hond lenen?

Vandaag werk ik een beetje en doe rustig aan. Als het goed is wordt morgen mijn gips eraf gezaagd, freedom! Volgende week dus een fotoverslag dat waarschijnlijk een stuk spannender is. I’ll keep you posted.

Liefs, Roos