Fotoverslag Januari I

De afgelopen dagen waren om heel eerlijk te zijn behoorlijk saai. De foto’s die je hier tegenkomt zijn hier dan ook een bijzonder goede weerspiegeling van. Ik merkte dat ik het heel lastig vind om zo ontzettend niet nuttig te zijn. Ik kan namelijk niet werken, heel langzaam typen en met veel dingen heb ik hulp nodig. Het is echt wonderbaarlijk voor hoe veel dingen je twee handen nodig hebt! Gelukkig word ik er steeds handiger in en kan ik steeds meer dingen zelf. Want dat is dus ook behoorlijk irritant: steeds moeten vragen of iemand je kan helpen met de simpelste dingen, zoals een staart in mijn haar maken. En als hij niet mooi is mag ik natuurlijk niet klagen. Ach ja, aan de positieve kant rust ik nu wel heel goed uit en kan ik onbeperkt Orange Is The New Black kijken en boeken lezen. Als het goed is gaat mijn gips er over iets meer dan een week af, dus dat is ook zo voorbij. Komende week maar extra genieten van al die tijd 😉 Ik ben ook nog jarig donderdag, yay! O ja, voor iemand die er nu niks van snapt: ik heb mijn pols gebroken op wintersport en zit nu daarom al drie weken tot mijn elleboog in het gips.

Goed, genoeg gekletst: tijd voor foto’s.

IMG_9288

Mijn uitzicht op 1 januari. Ik ben gelukkig niet brak, maar wel moe aangezien we om half zes in bed lagen. Ik ga in bad en eet bij mijn ‘schoon’ouders. Dat was het weer, spannend dagje.

IMG_9299

Op 2 januari doe ik iets dat ik al heel lang wilde doen: ik laat een tragus- en een helixpiercing zetten. Er was een actie dus vandaar maar twee tegelijk. Mijn motivatie was dan ook dat ik toch niet lekker op mijn zij kan liggen door die gipsarm dus dan kunnen die piercings er ook nog wel bij. Of het pijn deed? Die tragus wel, en het geluid dat het maakte was echt eng. Nu heb ik er niet meer zo veel last van gelukkig, alleen met slapen.

IMG_9311

Hieruit bestond mijn week dus vooral: Orange Is The New Black. Wat een topserie, heel verslavend.

IMG_9312

Tja, en de Sims moet ook worden gespeeld als er te veel tijd is.

IMG_9357

Wat een topkwaliteit weer, dit plaatje. Toch noemenswaardig want ik ging lekker sushi eten bij Sumo met vriendinnen. Heel handig ook want sushi eet je natuurlijk met stokjes waardoor je maar één hand nodig hebt. Krijg er alweer zin in als ik deze foto zie, sushi is zo lekker.

IMG_9369

Vrijdag was het heel lekker weer! Ik ben buiten geweest om naar de winkel te lopen, maar dat was het eigenlijk ook wel. Ik merkte dat ik ook een beetje een nietsnut werd van al dat niets doen. Ik kan niet zo goed omgaan met veel tijd, dan ga ik helemaal niks meer doen met mijn leven, terwijl als ik het druk heb ik juist heel veel extra dingen doe. Het helpt natuurlijk niet echt mee dat ik maar één hand kan gebruiken, maar toch zijn er nog een hoop dingen die ik kan doen, zoals blogs schrijven met veel geduld en wandelen.

Wat ik verder deed? Met mijn bedrijf bezig zijn, lezen, het hele huis afstoffen en Ant-Man kijken wat eigenlijk best wel een toffe film was ondanks de naam. Ik bedoel, Ant Man, wat is dat nou weer? Gelukkig ga ik vandaag de hele dag productief zijn. Ik merk ook dat ik een beetje uit die sukkelmodus kom en zin heb om weer van alles te doen. Hopelijk kan ik jullie volgende week dan ook wat interessantere foto’s laten zien dan in deze post. Fijne week!

Liefs, Roos