Hello 2016!

Allereerst welkom op mijn superspiksplinternieuwe blog door-roos.nl! Een goede start van het nieuwe jaar, nietwaar? Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Hoewel ik er eigenlijk op tegen ben om een nieuw jaar als een nieuwe start te zien (1 januari is net zo goed een nieuwe start als 10 januari) vind ik dit wel een goede gelegenheid om na te denken over dit jaar en wat ik wil bereiken. Jullie hebben al kunnen lezen hoe geweldig ik 2015 vond, nu mogen jullie lezen over 2016.

Dit jaar wil ik werk maken van mijn blog. Daar ben ik al aan begonnen door met behulp van Dirkje, mijn pro designer collega, eindelijk een fatsoenlijke layout in elkaar te flansen en een domein te regelen. Volgens mij komt het zo toch iets beter over dan die standaard wordpress layout die er eigenlijk niet uit zag. Ik vind schrijven zo ontzettend leuk en dit is gewoon een beetje mijn uitlaatklep geworden. Ook al leest niemand het, ik vind het nog steeds leuk.

Wat ik nog meer wil doen is hard werken om onze business SHIFT tot een groot succes te maken. Ik weet zeker dat het iets kan worden, nu nog doorzetten. Het begin is altijd moeilijk omdat het niet zo snel gaat als je eigenlijk zou willen. De truc is om door te gaan en hard te blijven werken en dan weet ik zeker dat het goed gaat komen.

Reizen staat ook op het lijstje voor dit jaar. Ik vond het altijd zo’n onzin dat alle studenten de halve wereld over reisden van hun studentenlening, want je hebt nog een heel leven voor je en waarom per se nu reizen? Ik denk dat reizen vaak een vlucht is van hetgene dat je eigenlijk moet doen: een beslissing maken over je toekomst. Helemaal prima, maar aan mij was het niet besteed. Inmiddels heb ik meer vrijheid en binnenkort hopelijk ook meer geld om een mooie reis te gaan maken.

Over geld gesproken, ik hoop dat ik dit jaar verstandiger om kan gaan met geld en flink wat kan gaan sparen. Helaas is dat wel ontzettend afhankelijk van hoe de zaken allemaal gaan. Momenteel leef ik op studenteniveau, maar dat is ook helemaal prima want ik heb maar weinig nodig. Toch zou het leuk zijn als we kunnen verhuizen naar een ruimer, moderner appartement en ik kan gaan sparen voor een reis en andere leuke ervaringen.

Zoals ik eerder al zei ga ik dit jaar ook elke maand een challenge aan. Eerst was het plan om elke dag te sporten. Helaas gooit mijn recent gebroken pols roet in het eten… Ik kan bijna niks, het is echt bizar voor hoe veel dingen je twee handen nodig hebt. Eind januari mag mijn gips er pas af, dus dan moet ik toch echt een alternatief hebben. Daarom heb ik voor deze maand de uitdaging bedacht om elke dag een foto te maken. Aan het eind van elke week zie je mijn fotoverslag! Deze uitdaging past goed bij mijn huidige status want het vereist weinig moeite…

Dit jaar hoop ik gewoon door te gaan met gezellige dingen doen, sporten en genieten! Dat gaat vast goed komen. Vandaag ga ik lekker uit eten met M. omdat we alweer 7 jaar samen zijn. Ga jij nog iets leuks doen op deze brakke eerste dag van het jaar?

Liefs, Roos

Volg mijn blog via Bloglovin