2016 wordt een jaar vol challenges

Letterlijk. Je zult me wel voor gek verklaren, maar als er iets is wat ik geweldig vind dan is het wel 30 dagen challenges. Laat ik nu zo’n zin hebben in zulke challenges en zo erg van schrijven houden dat ik jullie het hele jaar 2016 op de hoogte ga houden van mijn capriolen.

Ik ga het nu nog niet aan jullie bekend maken welke challenges ik allemaal heb bedacht. Ik heb er al wel twaalf bedacht, maar ik sta nog open voor suggesties. Mocht je nou altijd al een bepaalde challenge hebben willen doen maar heb je het nooit aangedurfd? En zou je graag iemand anders wel willen zien lijden? Misschien ben ik je proefkonijn en ga ik het voor je uitproberen. Het moet natuurlijk wel een beetje haalbaar zijn en niet al te extreem, maar ik kan dat heel goed beoordelen dus ideeën mag je gewoon aandragen. Iedere eerste dag van de maand zal ik bekend maken wat de uitdaging voor die maand zal zijn en wat de bijbehorende regels zullen zijn.

Ik ben heel benieuwd hoe volgend jaar gaat worden. Ook ben ik benieuwd hoe mijn blog daarin mee gaat veranderen, want het zal hier voornamelijk gaan over al die gekke uitdagingen die ik aanga en niet meer zo erg over al die dingen waar ik normaal over schrijf. Onder welke categorie die dingen vallen weet ik eigenlijk ook niet, maar dat maakt niet uit.

Jullie horen in ieder geval weer van me in het volgende jaar. Eerst ben ik op wintersport in Oostenrijk en vervolgens weer druk met werken en oud en nieuw vieren. Ik neem dus even kerstvakantie van deze blog. Tot in 2016!

Liefs, Roos

Bron afbeelding