Happy Weekend: III

Mijn weekend wordt helemaal top. Vanavond (vrijdag) ga ik naar de nieuwe Hunger Games film met mr. lovah lovah, zaterdag is mijn favoriete feest Drift en zondag is nodig om bij te komen van dit alles. Om jouw weekend net zo episch te maken heb ik een lijstje voor je.

Begin de dag met een dansje

Als je je dag niet zo goed begint is het soms fijn om even de kamer door te dansen op je favoriete muziek. Hier heb ik twee nummertjes voor je die dit tafereel goed zullen ondersteunen. Voor je het weet is je dag weer goed!

Ga verder met het bakken van een taart

Want soms is dat gewoon heel erg leuk. Maak bijvoorbeeld deze heerlijke carrotcake. Als hij klaar is heb je gelijk een excuus om mensen uit te nodigen die je helpen met het opeten van deze taart.

Speel spelletjes

Het is buiten koud, dus jij blijft lekker binnen met je carrot cake en speelt spelletjes met je gezelschap. Mijn favoriete spel van de laatste tijd is Ticket to Ride, waarbij je verschillende treinroutes aan moet leggen door Europa. Ook Monopoly en Cluedo zijn aanraders!

Ga naar de bioscoop

Omdat er allemaal leuke films zijn. James Bond natuurlijk, en The Hunger Games. En nou ja, als je geen zin hebt om de deur uit te gaan is er nog genoeg keuze, kijk eens een film of begin een serie via Netflix.

Doe eens gek

Want af en toe is dat even nodig. Doe eens iets wat je normaal nooit doet. Hang je op zaterdagavond altijd op de bank met Ik Hou Van Holland? Ga dan eens naar de kroeg. Of andersom natuurlijk. Bankhangen kan af en toe ook fijn zijn als je normaal een barhanger bent.

Help iemand

Jouw weekend is dan misschien wel leuk, maar er zijn genoeg mensen die het minder hebben. Geef de dakloze die altijd bij de Albert Heijn staat eens een zakje pepernoten, of doneer oude kleding aan een vluchtelingenkamp. Door iets kleins te doen kun je een groot verschil maken.

Nog niet genoeg inspiratie voor dit weekend? Misschien moet je dan dit eens lezen. Dan ga je in ieder geval geen geld over de balk gooien uit verveling.

Liefs, Roos