Ik was te druk

Ik heb eventjes niets geplaatst hier. Ik was namelijk te druk met leven. Soms heb je dat, je gaat zo op in alles dat je even nergens meer aan denkt. Zo dacht ik ook niet meer aan deze/dit blog.

Ik denk dat het helemaal niet erg is om af en toe even alles te laten voor het is en te genieten van alles wat de wereld je te bieden heeft. Ook al ben je daarna een paar dagen veel te moe om iets te ondernemen, het was het waard. Het leven draait niet alleen om werken en verantwoordelijkheden (en jullie luilakken, denk nu niet meteen dat je nu alles altijd kunt laten liggen!).

Zo vind ik ook dat we ons niet te veel moeten laten overheersen door al dat negatieve nieuws van de laatste tijd. Begrijp me niet verkeerd, het is verschrikkelijk voor alle mensen die nu door een hel gaan. Ik leef ontzettend met ze mee. Ik merk wel dat mensen die veel naar het nieuws kijken meegesleept worden in alle omringende negativiteit. De media weet iedereen zo bang te maken.

Dat is één van de redenen waarom ik het nieuws al jaren niet volg. Noem me een barbaar, maar het is een bewuste keuze. Als je erop gaat letten brengt het nieuws elke dag alleen maar meer negativiteit je leven in. Als we het nieuws nooit keken wisten we dit allemaal niet. Denk je niet dat dat veel rust zou brengen?

Wij zitten hier voorlopig veilig. De wind waait. De zon schijnt (af en toe). Jouw leven is er nu nog. Geniet ervan, en laat je leven niet zo beïnvloeden door alle nare dingen die er op de wereld gebeuren. Leef! Het blijkt uit alles dat het maar zo voorbij kan zijn.

Liefs, Roos